Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Nové specializované centrum pro dílnu, dům a zahradu přineslo 230 pracovních míst

16. 09. 2009
[id:8738|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Hejtman LK Stanislav Eichler dnes spolu s jednatelem společnosti Bauhaus Alešem Pácalem pilou přeřízli trámek před vchodem do prvního specializovaného centra pro dílnu, dům a zahradu BAUHAUS na severu Čech v Retail parku Liberec (v prostoru průmyslové zóny Liberec Sever za obchodním domem Globus v Růžodole I) a slavnostně a trochu netradičně tak zahájili jeho provoz. Od poklepu na základní kámen 2. dubna letošního roku do otevření uběhlo necelých  6 měsíců. Pro zákazníky je otevřeno od 17. září každý den od 7 do 21 hodin.

Společnost předala na místě náměstku primátora města Ondřeji Červinkovi šek na 350 000 Kč, který je určen Dětskému centru Sluníčko.

“Chceme být dobrými sousedy,” řekl jednatel společnosti.

Hejtman ocenil, že v době světové ekonomické krize přichází do Liberce firma, která nabídla 150 nových míst  na trvalý pracovní poměr.

“Navíc přibude ještě 80 pracovních míst v přímé souvislosti s provozem nového obchodu. To se tak často dnes nevidí,” řekl hejtman.

“S firmou byla velmi dobrá spolupráce, potřebovali bychom takových vstřícných společností v Liberci a celém Libereckém kraji daleko více,” doplnila ředitelka Úřadu práce v Liberci Kateřina Sadílková.

Největší specializované centrum pro dílnu, dům a zahradu v Liberci, v Průmyslové zóně Sever,  je šesté v České republice. Na více než 20.000 metrech čtverečních prodejní plochy nalezne zákazník více než 120.000 druhů výrobků za trvale nejnižší ceny.

Revoluční novinkou je další zastřešená BAUHAUS DRIVE IN Aréna s možností vjezdu přímo na prodejní plochu pro komfortní nákup stavebnin a jiných objemnějších, těžších výrobků.

V Liberci bude také otevřeno další koupelnové studio SVĚT KOUPELEN, které nabízí kompletní řešení nové koupelny (příp. rekonstrukci) včetně stavebních prací.

Velké ZAHRADNÍ CENTRUM překvapivých rozměrů nadchne zahrádkáře, ale i profesionály pestrou nabídkou vnitřních a venkovních rostlin a širokým výběrem zahradní techniky.

Za zmínku stojí i široký výběr služeb, a to především Centrum zákaznického servisu BAUHAUS Profi Depot, půjčovna nářadí, míchací centrum, přířez dřeva, rozvoz zboží a další.

BAUHAUS patří jako zkušený a vedoucí podnik ve svém oboru s vysoce kvalifikovanými a vybranými specialisty pro dílnu, dům a zahradu, k nejvýznamnějším obchodním koncernům branže "Do-it-yourself."

S téměř 200 specializovanými centry pro dílnu, dům a zahradu ve 14-ti evropských zemích (Česká republika, Německo, Rakousko, Dánsko, Finsko, Chorvatsko, Island, Maďarsko, Norsko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko a Turecko) je BAUHAUS jeden z největších a nejúspěšnějších obchodních podniků na trhu v Evropě.


Mgr. Langer Jiří
jiri.langer@kraj-lbc.cz
Telefon: 485 226 302