Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Středoškoláci shlédli dokumentární film Architekt odpadu

Mgr. Langer Jiří

  • 12. 10. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:8896|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

V libereckém multikině Cinestar se v závěru minulého týdne uskutečnil seminář a diskuze na téma Využitelnost recyklovaného odpadu v ČR a následovalo promítání dokumentárního filmu Architekt odpadu. Úvodního slova se ujala  Jaroslava Janečková, vedoucí odboru zemědělství a životního prostředí a Libereckého kraje a poté již následovala prezentace Martina Lochovského (na snímku)ze společnosti

Eko-kom, a.s. a promítnutí dokumentárního filmu Architekt odpadu.

„Celá akce se uskutečnila v rámci školního vzdělávacího projektu „Třídíme ve škole“ organizovaného společností Envicon s.r.o., ve spolupráci s Libereckým krajem, a pro studenty  středních škol  Libereckého kraje byla zdarma,“ uvedla Jaroslava Janečková.

„Cílem bylo seznámit studenty s problematikou využitelnosti tříděného odpadu v praxi a poukázat na extrémní přístup svérázného architekta Michaela Reynoldse, jeho týmu stavitelů z Nového Mexika a jejich snahy uvést do společnosti radikálně odlišný způsob života,“ doplnil Martin Lochovský..

Promítání se uskutečnilo ve 2 sálech, celková účast byla cca 570 studentů a pedagogů.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky