Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vzniká čestné předsednictvo EYOWF 2011

Mgr. Langer Jiří

  • 07. 10. 2009 00:00

Sdílet článek

[id:8866|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Významné osobnosti českého sportovního a politického života vytvoří čestné předsednictvo

EYOWF 2011. Jeho předsedou je Roman Kumpošt, zkušený lyžařský činovník a diplomat,

jenž byl jeho sestavením pověřen. Prvními, kteří členství přijali, jsou Milan Jirásek, předseda Českého olympijského výboru, a Stanislav Eichler, hejtman Libereckého kraje. Čestné předsednictvo podpoří festival po společenské stránce a pomůže mu zajistit vysokou prestiž.

 

Různorodá sportovní společnost, ale jeden společný cíl – to je organizační výbor EYOWF 2011. Kdo jsou vlastně ti, kteří stojí za přípravami jedné z největších sportovních akcí v České republice? Málokdo ví, že ve svých řadách mají organizátoři členy s bohatou sportovní minulostí. A nejedná se jen o zdatné manažery sportů, ale vesměs o kancelářské tváře.

Největší hvězdou týmu je bezesporu předseda správní rady EYOWF 2011 Petr Doležal, jeden

z nejúspěšnějších jezdců v závodech automobilů do vrchu v historii bývalého Československa.

Tak vehementně zašlapával plyn do podlahy, až posbíral několik titulů mistra republiky a je navíc držitelem Ceny fair play za asistenci při záchraně života během automobilových závodů. Máte dojem, že předseda dozorčí rady už nic jiného nestíhá? Kdepak!

Předseda dozorčí rady EYOWF 2011 Karel Kapoun řídí jako soudce fotbalové zápasy, je členem ekonomické komise Českomoravského fotbalového svazu a vede okresní fotbalový svaz na Českolipsku.

Čestný prezident organizačního výboru Roman Kumpošt byl za dob Československa závodníkem v severské kombinaci a na republikových šampionátech si nastřádal hezkých pár medailí.

Šéf sekce bezpečnosti Zbyněk Malý skvěle ovládá karate, taekwondo a další bojové sporty a nedá se před ním ani utéci.

Každého dožene a doskočí, neboť je se 7 984 body mistrem republiky v desetiboji.

Libor Stejskal, manažer pro Tipsport arenu, býval kdysi nadějným žákovským¨orientačním běžcem, ale od té doby, co jednou ztratil kompas, tento sport vzdal.

Lyžařským expertem je technický ředitel Jiří Erben, čtyřnásobný mistr republiky v běhu na lyžích. Háček je v tom, že takhle exceloval jen v žákovských a dorosteneckých kategoriích. V současnosti Jiří pečuje o běžce

z lyžařsky rozvojových zemí.

Kateřina Nyčová si zase tak často ve škole hrála s basketbalovým míčem, až se prodriblovala do pozice výkonné ředitelky organizačního výboru.

Sportovní průprava se při hektickém doprovodném programu vyCOOL se! hodí i jeho koordinátorce Vandě Šulcové, mistryni světa a trojnásobné mistryni republiky v týmovém aerobiku.

Asistentka Jana Horáková je pro změnu mistryně republiky v badmintonu.

Vodní disciplíny zastupuje Jana Janečková, grafická guru EYOWF 2011, která je vytrvalostní plavkyní na 5 kilometrů.

Ale také královna sportu – atletika – má početné zastoupení. Tou se to v komunikačním a marketingovém týmu přímo hemží.

Koordinátor komunikace Vladimír Zemánek je bývalými novinářskými kolegy označován za nejlépe píšícího tyčkaře v republice.

O podklady ho pak závratnou rychlostí uhání manažerka Eva Hromádková - to bude těmi přebornickými sprinty ve štafetě na 4 x 60 metrů.

Marketingové aktivity má na starost Radana Slaninová, vicemistryně Moravy v běhu na 400 metrů.

Její spolupracovnice Helena Bízová byla zase českou juniorskou reprezentantkou ve volejbalu a několik let je stále aktivní hráčkou extraligy.

Závěrečná vizitka patří řediteli obecně prospěšné společnosti EYOWF 2011 Martinu Ditrichovi.

Nejenže má doma půdu zaplněnou medailemi z jízdy na saních, ale je také jediným legionářem v organizačním výboru. Při letních dovolených v Bulharsku pravidelně rekreačně hostuje ve fotbalovém týmu Iskra Carevo.

Vida, jak snadno může i z vyznavačů zcela rozdílných disciplín vzniknout jednolitý tým?!

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky