Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Krajskou silniční akciovku nadále povede Petr Šén

Bc. Markéta Žitná (Dědková)

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 20. 12. 2017 00:00
  • Doprava

Sdílet článek

Dosavadní generální ředitel a předseda představenstva společnosti Silnice LK a.s. Ing. Petr Šén uspěl ve výběrovém řízení a dál povede krajskou společnost Silnice LK. Výběrová komise vybírala z celkem sedmi uchazečů. Dozorčí rada společnosti dnes Šéna potvrdila ve funkci.

Akciová společnost Silnice LK s ročním obratem pohybujícím se mezi 250 – 300 mil. Kč je stoprocentně vlastněná Libereckým krajem. Zajišťuje běžnou a zimní údržbu silnic II. a III. třídy v kraji o celkové délce 2 100 km a z 30 procent udržuje i státní silnice I. třídy v kraji.  

Generální ředitel chce podle svých slov pokračovat v trendu obnovy vozového parku a investovat do areálů společnosti. V příštím roce společnost nově zahájí opravy malého rozsahu strojovou pokládkou asfaltu.

Sdílet článek

Zpět

Další aktuality

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky