Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Mladí olympionici se sejdou v budově krajského úřadu v Liberci

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 16. 11. 2017 00:00
  • Školství

Sdílet článek

Ve středu 22. listopadu 2017 od 15:30 hodin se v multimediálním sále budovy Krajského úřadu Libereckého kraje sejdou mladí nadějní sportovci. Ti budou společně se svými trenéry oceněni za kvalitní reprezentaci a medailové úspěchy na olympiádách dětí a mládeže. Sportovci obdrží i drobné finanční dary.

Setkání olympioniků a trenérského doprovodu s představiteli Libereckého kraje se uskuteční ve středu 22. listopadu 2017 od 15:30 hodin. Jedná se o neformální akci, jejímž účelem je podpořit mladé talentované sportovce v jejich úsilí. Dalším cílem setkání je snaha o podporu vzájemné sounáležitosti mezi lidmi stejného nebo podobného životního zaměření.      

Reprezentace Libereckého kraje na VIII. letní olympiádě dětí a mládeže 2017, která probíhala od 24. do 29. června 2017 v Jihomoravském kraji, vybojovala celkem 58 cenných kovů. Liberecký kraj reprezentovalo 249 sportovců. Ti se utkali o medaile ve 20 letních sportech. Nejúspěšnější disciplínou se stalo plavání, ve kterém nominovaní získali 8 zlatých, 6 stříbrných a 5 bronzových medailí. Nejvíce oceňovanými sportovci se stali Jakub Bursa v chlapecké kategorii a Bára Matošková mezi dívkami.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky