Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nový termín příjmu žádostí o kotlíkové dotace je stanoven na 30. listopadu

Bc. Žitná (Dědková) Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 31. 10. 2017 15:17
  • Rozvoj

Sdílet článek

O posunutí termínu příjmu žádostí o finanční příspěvek na nové ekologické kotle dnes rozhodlo Zastupitelstvo Libereckého kraje. Elektronické podání bude spuštěno ve čtvrtek 30. listopadu v 16.00 hodin. Občané své připravené žádosti nemusí nijak upravovat.

„Jak jsme včera avizovali, okamžitě jsme začali jednat s poskytovatelem dotace – Státním fondem životního prostředí. Termín jsme o měsíc posunuli, příjem bude spuštěn poslední listopadový den a odpolední čas rovněž zůstává,“ uvádí hejtman Martin Půta. „Pro občany se nic nemění, není potřeba žádosti nijak upravovat, vše bude stejné. Spuštění příjmu zveřejníme na dotačním portálu Libereckého kraje a prostřednictvím e-mailu o novém termínu budeme informovat všechny potenciální žadatele, se kterými jsme doteď byli ve spojení,“ uvádí krajská radní Radka Loučková Kotasová.

Včerejší termín Liberecký kraj zrušil kvůli mimořádné situaci a poruchám elektrického vedení po nedělní vichřici. Žádosti se v této vlně přijímají pouze elektronicky a včera by hrozilo, že by někteří lidé kvůli výpadkům elektřiny nemohli žádost elektronicky na krajský úřad zaslat. 

logolink kotlíkové dotace

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky