Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Občané Českodubska, zeptejte se znovu hejtmana, Váš názor ho zajímá!

Bc. Žitná (Dědková) Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 30. 10. 2017 15:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Hejtman Martin Půta pokračuje ve středu 1. listopadu ve svých pravidelných výjezdech po městech a obcích Libereckého kraje a setkávání s občany a zastupiteli. V rámci tradičního Dne s hejtmanem tentokrát navštíví Český Dub. Prohlédne si mateřskou školu, místní firmu zabývající se kovovýrobou a pozdraví se s fotbalisty, rybáři i hasiči. S občany a zastupiteli města se potká v 16:00 hodin ve spolkovém domě „Škola“ v Modlibohově.

Na radnici hejtmana Martina Půtu přivítá starosta Jiří Miler, který jej bude městem provázet celý den. Nejprve společně navštíví budovu mateřské školy a její zahradu vybudovanou v přírodním stylu. Poté si prohlédnou rybí líheň, nově zrekonstruovaný spolkový dům „Hliníkárna v Libíči, kovovýrobu v místní firmě Jana Pernera a sportovní areál PFC. Tady rovněž hejtman poobědvá se starosty okolních obcí.

Po pracovním obědě navštíví hasičskou zbrojnici dobrovolných hasičů, kteří letos oslavili 150. výročí od založení sboru. Ještě před besedou s občany se stihne podívat do areálu dětského tábora s koupalištěm.

Hejtmanský den zakončí Martin Půta již tradičním setkáním s obyvateli Českodubska a zastupiteli města. Uskuteční se od 16:00 hodin ve spolkovém domě „Škola“ v Modlibohově.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky