Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Personální posílení v českolipské nemocnici

Bc. Žitná (Dědková) Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 17. 08. 2017 15:02
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

V průběhu měsíce srpna a září posílí řady lékařů v českolipské nemocnici. „Celkem nám v těchto měsících nastupuje 11 nových lékařů,“ upřesnil ředitel pro zdravotní obory MUDr. Lubor Picmaus. Největší posílení pocítí Chirurgické oddělení, kdy na toto oddělení nastupují celkem čtyři noví lékaři, další tři posílí Dětské oddělení, dva Oddělení radiodiagnostiky, které má zároveň nového primáře, a jedna lékařka rozšíří řady Gynekologicko-porodnického oddělení a jedna ARO.  

V rámci propracované personální politiky nabízí Nemocnice s poliklinikou v České Lípě řadu zaměstnaneckých benefitů. V letošním roce došlo kromě zvýšení mezd také k navýšení náborového příspěvku. Pro vybrané nelékařské profese je připraven náborový příspěvek ve výši 30 tis. Kč, lékaři získají 100 tis. Kč. „Zároveň jsme rozvolnili podmínky pro čerpání tohoto příspěvku,“ upřesňuje personální ředitelka nemocnice Mgr. Pavlína Simmerová. Kromě běžných bonusů jako týdne dovolené navíc, dotovaného stravování, nabídky výhodných mobilních tarifů pro celou rodinu, věrnostní karty do Centra zdraví a lékárny je v českolipské nemocnici pamatováno zejména na výraznou podporu vzdělávání. Od loňského roku mohou studenti lékařských i nelékařských oborů získat stipendia, hrazené vzdělávání nabízí českolipská nemocnice bez kvalifikační dohody.

„Personální politika je oblastí, na kterou se soustavně soustředíme,“ shrnuje předseda představenstva českolipské nemocnice Ing. Pavel Marek s tím, že být atraktivním zaměstnavatelem je v dnešní době již standart. „Chceme našim lidem nabídnout nejen profesní uplatnění, jejich odborný růst, ale zejména zázemí stabilní, moderní a přátelské společnosti,“ doplňuje Ing. Pavel Marek. 

TZ/Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky