Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pozvánka na konferenci „Polytechnické vzdělávání v praxi“

Mgr. Fulková Andrea

vedoucí oddělení tiskového a vnějších vztahů

  • 10. 10. 2017 11:27
  • Rozvoj
  • Školství

Sdílet článek

Realizační tým projektu Strategické plánování rozvoje vzdělávací soustavy Libereckého kraje (KAP LK) zve zájemce na setkání platformy „Přírodovědné a technické vzdělávání“, které je zaměřeno na klíčové téma „Podpora polytechnického vzdělávání“.

Na středu 18. 10. 2017 je připravena konference s názvem Polytechnické vzdělávání v praxi, která bude setkáním zajímavých osobností, jež se zabývají praktickou stránkou polytechnického vzdělávání dnešní mládeže. Diváci budou mít možnost vyslechnout zajímavé příspěvky od zástupců renomovaných institucí a zapojit se do diskuze o možnostech polytechnického vzdělávání v rámci formálního i neformálního vzdělávacího proudu. Program zajišťuje realizační tým KAP LK ve spolupráci s vybranými středními a základními školami v regionu, Národním ústavem pro vzdělávání, science centrem iQLANDIA, Asociací pro mládež, vědu a techniku AMAVET, Střediskem volného času Sluníčko, Lomnice nad Popelkou, společností Merkur Toys a Ústavem fyziky plazmatu AV ČR (Turnovské OPToElektronické Centrum - TOPTEC).  

Součástí konference bude kromě odborného programu i doprovodná výstava, na níž se účastníci budou moci blíže seznámit s činností některých spolupracujících partnerů.

Setkání se uskuteční v budově Krajského úřadu Libereckého kraje, v multimediálním sále a to od 9:30 do 14:15. Pozvánku s podrobnějšími informacemi a programem akce naleznete níže.

V případě zájmu můžete kontaktovat metodičku pro tuto platformu: jana.stefkova@kraj-lbc.cz a to nejpozději do 13. 10. 2017.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky