Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Přijďte na informační a metodické setkání k zahájení II. ročníku soutěže vědeckých a technických projektů

Mgr. Fulková Andrea

vedoucí oddělení tiskového a vnějších vztahů

  • 31. 10. 2017 14:04
  • Rozvoj
  • Školství

Sdílet článek

Liberecký kraj ve spolupráci s Asociací pro mládež, vědu a techniku AMAVET pořádá ve středu 1. listopadu 2017 od 9:30 do 12:00 hod. informační a metodické setkání k zahájení II. ročníku soutěže vědeckých a technických projektů v Libereckém kraji. Setkání se koná v budově Krajského úřadu Libereckého kraje v zasedací místnosti č. 326. Soutěž vědeckých a technických projektů v Libereckém kraji vyhlašuje Asociace pro mládež, vědu a techniku AMAVET, o. s. ve spolupráci s Libereckým krajem a Nadací JABLOTRON a je součástí Programu vytváření a rozvíjení zájmu žáků o vědecké a technické obory v Libereckém kraji.

"Setkání je prioritně určeno pedagogům středních škol, přítomni budou i zástupci zaměstnavatelů a Krajské hospodářské komory Liberec. Všichni budou seznámeni s cíli soutěže, jejími pravidly a průběhem a dále pak s výsledky loňského prvního ročníku včetně ukázek soutěžních řešení," vysvětlil náměstek pro školství Petr Tulpa.

V kategorii Junior je určena žákům 6.–9. tříd základních škol a odpovídajících ročníků gymnázií, v kategorii Středoškolák žákům středních škol. Vyvrcholením soutěže je prezentace projektů před odbornou i širokou veřejností, jež se uskuteční 22. března 2018 v Liberci. Výherci v kategorii Junior se zúčastní krátkodobé odborné stáže v zahraničí, v kategorii Středoškolák postupují do národního kola EXPO SCIENCE AMAVET 2018.

Na informačním a metodickém setkání se můžete seznámit s cíli soutěže, jejími pravidly a průběhem, a získat cenné rady, které pomohou Vašim žákům uspět. Obeznámíte se i s výsledky loňského prvního ročníku a také s ukázkami soutěžních řešení.

Bližší informace o Programu vytváření a rozvíjení zájmu žáků o vědecké a technické obory v Libereckém kraji naleznete na informačním a vzdělávacím portálu EDULK.cz (samostatná sekce).

V případě Vašeho zájmu o účast se prosím přihlaste na e-mail skolstvi@kraj-lbc.cz.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky