Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj zahajuje zadávací řízení veřejné zakázky na kompletní rekonstrukci objektu D v areálu Krajského úřadu 

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 21. 03. 2018 00:00

Sdílet článek

Rada Libereckého kraje na svém včerejším zasedání schválila záměr rekonstrukce budovy D libereckého krajského úřadu. V objektu budou vybudovány prostory pro provoz Podnikatelského inkubátoru, archivy, kanceláře a gastroprovoz. Předpokládaná hodnota této veřejné zakázky je cca 250 mil. Kč bez DPH s tím, že maximální a nepřekročitelná částka byla stanovena na cca 269 mil. Kč bez DPH. Předpokládaný termín zahájení stavebních prací je v srpnu 2018. Práce by měly být dokončeny do 18 měsíců.

„Kompletní rekonstrukcí projdou vnitřní prostory. Dojde k celkovému odstranění všech nadbytečných konstrukcí a interiér budě nově předělán,“ uvedl náměstek hejtmana pro resort dopravy a investic Marek Pieter.

K dalším změnám dojde například v oblasti zateplení obvodového pláště a střechy, budou vyměněna okna a rekonstruovány veškeré rozvody včetně vytápění. Součástí stavby bude i demolice stávajícího objektu skladů, které jsou přilehlé k budově D.

Jedním z prvních nájemníků rekonstruovaného objektu bude firma HARDWARIO. Ta zde bude sídlit v rámci projektu Podnikatelského inkubátoru, který nyní testuje tzv. virtuální fázi. Právě nově upravená budova D bude sídlem pro inkubátor kamenný.

Youtube video

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky