Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

O velikonočních slavnostech bude v Jablonci nad Nisou připraven i stánek turistického infocentra

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 26. 03. 2018 00:00

Sdílet článek

Od středy 28. března začínají v Jablonci nad Nisou velikonoční slavnosti. Do města zamíří za nákupy a za programem stovky návštěvníků. Kromě tradičního velikonočního zboží zde mohou nalézt i stánek turistického infocentra. Akce bude probíhat do 30. března na Mírovém náměstí.  

Přímo na Mírovém náměstí od středy do pátku bude pro turisty i místní k dispozici prodejní stánek se zbožím s regionální tematikou a také s propagačními materiály, které poskytujeme zdarma. Bude tu možné získat nové brožurky o Jablonci a regionu anebo aktualizované vydání letáku Kam za sklem a bižuterií,“ říká vedoucí turistického infocentra v Jablonci Hanka Herkommerová a dodává: „Budeme rádi, když lidé zavítají také do našeho kamenného infocentra v Kostelní ulici v Domě Scheybalových. Tam je pro ně jako dárek připravena sleva 20% na vybrané zboží. Otevřeno bude i na Velký pátek 30. 3., a to od 10 do 15 hodin. V Domě národopisců Scheybalových bude zároveň možné navštívit i jarní výstavu Ze staré školy s autentickým vybavením školní třídy z období první republiky.

Kontaktní osoba za JKIC pro média: Radana Schaeferová, T:+420 606 270 543, schaeferova@jablonec.com

Tisková zpráva: Jablonecké kulturní a informační centrum

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky