Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pozvánka na úvodní konferenci projektu Naplňování krajského akčního plánu rozvoje vzdělávání Libereckého kraje I (NAKAP LK I)

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 25. 09. 2018 00:00
  • Školství

Sdílet článek

Pořadatelský tým projektu Naplňování krajského akčního plánu rozvoje vzdělávání Libereckého kraje I (NAKAP LK I) pořádá úvodní konferenci, která se uskuteční 2. října 2018 od 10 hodin v multimediálním sále budovy Krajského úřadu Libereckého kraje.

Cílem konference je seznámení odborné veřejnosti s projektem NAKAP LK I. Projekt vychází z Krajského akčního plánu rozvoje vzdělávání Libereckého kraje I. a věnuje se 4 klíčovým aktivitám – polytechnickému vzdělávání, péči o nadané žáky (Liberecký kraj má v tomto ohledu unikátnost, je jediným krajem v České republice, který se důkladně věnuje talentovaným žákům), zvýšení čtenářské a matematické gramotnosti a tvorbě Školské inkluzivní koncepce Libereckého kraje.

Na konferenci budou účastníci seznámeni s konkrétní formou naplňování těchto aktivit, do kterých bude zapojeno nejen 30 partnerů projektu (24 středních škol, 4 pedagogicko-psychologické poradny, Krajská vědecká knihovna v Liberci a IQLANDIA o. p. s.), ale i odborníci zainteresovaní ve zmíněných tématech. Cílovou skupinou budou nejen žáci a pedagogové středních škol, ale počítá se i se zapojením škol základních. Přijďte se podívat, co se chystá!

V případě Vašeho zájmu o účast na konferenci prosím vyplňte formulář https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezVs0qzL8-Xuj6CTHwm2Apg5p0tqqMNzpsS5Pgso_1-1H0hg/viewform nebo svou účast nahlaste Mgr. Michaele Svitákové, hlavní manažerce projektu, michaela.svitakova@kraj-lbc.cz, tel. 485 226 140.

Těšíme se na setkání s Vámi!

  • POZVÁNKA NA ÚVODNÍ KONFERENCI - KAP (.docx)
    104 kB
    25. 09. 2018 13:12

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky