Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Rada Libereckého kraje rozhodla o výběru dodavatele na výměnu oken na budově jabloneckého Gymnázia U Balvanu

21. 03. 2018

Na pravidelném zasedání Rady Libereckého kraje dne 20. března se rozhodlo o výběru dodavatele veřejné zakázky malého rozsahu. Jejím cílem je provedení částečné výměny oken na objektu Gymnázia Jablonec nad Nisou, U Balvanu. Předpokládaná hodnota této zakázky je 2.756.960 korun bez DPH. Nabídková cena tuto částku dle podmínek nesmí překročit.

Předmětem zakázky je provedení částečné výměny oken na objektu Gymnázia Jablonec nad Nisou, U Balvanu. Některá okna, zejména na jižním a východním průčelí hlavní budovy, jsou již vyměněna za nová. Stejně tak některá okna ze dvora na hlavní budově.

„Liberecký kraj má v plánu dokončit to, co bylo započato v minulosti a doposud nedokončeno. V současné době pracujeme například na rekonstrukcích fasády na gymnáziu v Jilemnici. V Jablonci nad Nisou je situace taková, že rekonstrukce oken navazuje na jakousi první etapu, kdy byla dokončena jen přední část objektu,“ uvedl náměstek hejtmana pro resort školství, mládeže, tělovýchovy, sportu a zaměstnanosti Petr Tulpa.

Okna v objektu, která jsou předmětem výměny, jsou dřevěná špaletová, případně zdvojená. Všechny vnitřní parapety měněných oken budou obloženy keramickým obkladem. Venkovní parapety zůstanou většinou zachovány. V tělocvičně budou před okny osazeny sítě pro zamezení poškození nebo rozbití oken. Síť bude vyrobena tak, aby zakryla celou plochu plastového okna.

Jako dodavatel výše zmíněné veřejné zakázky malého rozsahu byla hodnotící komisí vybrána firma KVABY ... kvalitní bydlení s.r.o.

Mgr. Filip Trdla
filip.trdla@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226302