Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

V budově krajského úřadu se bude konat veletrh Technologie do škol. Přihlásit se můžete do 17. dubna

23. 03. 2018

Realizační tým projektu Strategické plánování rozvoje vzdělávací soustavy Libereckého kraje (KAP LK) bude pořádat veletrh s názvem Technologie do škol.  Druhý ročník odborné konference s doprovodnou výstavou se uskuteční 24. 4. 2018 od 8:30 do 15 hodin v multimediálním sále budovy Krajského úřadu Libereckého kraje.

I v letošním programu je z čeho vybírat. V rámci odborné konference budete mít možnost se v krátkých vstupech seznámit s novinkami v oblasti celkového pojetí informačních a komunikačních technologií ve školství (ICT), s nabídkami jejich uplatnění v chodu školy, organizaci výuky a ve výuce samotné. Na programu budou krátké vstupy konzultanta ministerstva školství, mládeže a těclovýchovy pro digitální vzdělávání, zástupců Národního ústavu pro vzdělávání, České společnosti pro kybernetiku a informatiku, Domu zahraniční spolupráce, ale také představitelů společností Microsoft, Google a Systémů Umíme.

V rámci odpoledních tematických workshopů se můžete inspirovat praktickými ukázkami využívání ICT také v neinformatických předmětech, představeny budou výukové hry a aplikace zpřístupňující vzdělávací obsah nejrůznějšími formami. Nebude opomenuta ani badatelsky orientovaná výuka, robotika či programování.

Na doprovodné výstavě Vás představitelé firem či vývojáři aplikací budou blíže informovat o nabízených možnostech, předvedou nejnovější ICT vymoženosti a zodpoví Vaše dotazy.

V případě Vašeho zájmu se přihlašujte pomocí elektronické přihlášky v pozvánce, nebo kontaktujte metodičku projektu Janu Štefkovou (email: jana.stefkova@kraj-lbc.cz, tel: 485 226 402).

Přihlašování je možné do 17. 4. 2018, počet účastníků akce je omezen kapacitou sálu.

logolink

Mgr. Filip Trdla
filip.trdla@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226302