Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Jablonecká hala 2020 je připravena

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 06. 01. 2020 00:00
  • Školství

Sdílet článek

Na start již 48. ročníku tohoto tradičního halového mítinku je opět zajištěna velmi kvalitní účast s řady zemí Evropy a světa. Mítink pořádá atletický oddíl TJ LIAZ za výrazné podpory Libereckého kraje a města Jablonec v sobotu 18.ledna v atletické hale Na Střelnici od 16:45 hodin.Hlavní  pozornost bude upřena na závod ve vrhu koulí  kde bude mít náš nejlepší Tomáš Staněk za soupeře další skvělé závodníky. Bude to především Mustafa Hasan z Egypta a Jakub Szyszkowski z Polska. Velmi kvalitní by měly být oba sprinty na 60m . V mužích to bude souboj našich nejlepších Jana Veleby a Zdeňka Stromšíka. V ženách je velkou favoritkou na vítězství Klára Seidlová. V překážkovém běhu na 60m se představí Petr Svoboda . Ve skoku dalekém  bude mít dobrou konkurenci závodníků z Polska Radek Juška. Ve skoku o tyči se představí polský reprezentant Robert Sibera v jednání je také start našeho Jana Kudličky.Velmi kvalitní konkurence se sejde ve skoku dalekém žen kde mají dvě závodnice výkony přes 660 cm do bojů s nimi nastoupí také domácí závodnice Barbora Hůlková .V programu mítinku je zařazeno  pět disciplín mužů -60m,60mpř., skok daleký, vrh koulí a skok o tyči, ženy budou startovat ve třech disciplinách v bězích na 60m, 60mpřekážek a ve skoku dalekém. Na startu nebudou chybět ani mladé naděje jablonecké atletiky v čele se sprinterkou Adélou Novotnou. V současné době jsou na mítink přihlášeni závodníci z 12 zemí světa a Evropy. Přihlášky dalších závodníků se budou během týdne ještě upřesňovat.

Nedílnou součástí závodu je závod o nejrychlejšího prvňáka prvňačku jabloneckých škol. Kvalifikace na tento závod proběhne v pátek dopoledne.

Na programu je také vystoupení bubeníků skupiny Tam Tam Batucada.

TZ a kontakt: 

Dušan Molitoris, Předseda organizačního výboru mítinku Jablonecká hala 2020

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky