Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Křišťálové údolí zahajuje rok 2020 módní přehlídkou Made in Jablonec - Double Fantasy

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 06. 01. 2020 00:00

Sdílet článek

Tradice pokračuje. Již pojedenácté zahájí nový rok Svaz výrobců skla a bižuterie velkou módní přehlídkou Made in Jablonec 2020, jejíž premiéra se koná ve čtvrtek 9. ledna od 17 a 20 hodin v jabloneckém Eurocentru. Pro letošek je tato společenská událost, jíž se zúčastní Miss České republiky 2019 a obě vicemiss, též úvodní akcí projektu Křišťálové údolí alias Crystal Valley.

„Přehlídka každoročně ukazuje možnosti kombinací oděvu a bižuterie. Firmy na ni připravují náročné bižuterní kreace, které nejsou určené každodennímu nošení. I tak ale se ale mohou stát inspirací pro dámy, které třeba ještě bižuterii nepřijaly pro každodenní nošení. V našem kraji přitom vznikají bižuterní šperky, které používají světové módní domy,“ uvedla Květa Vinklátová, radní pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Přehlídka má podtitul Double Fantasy, což napovídá, že tvůrci oděvních a bižuterních modelů dali v plné míře průchod svému umění a fantazii. Modely připravilo dvacet týmů, které vytvořily celkem šest desítek unikátních modelů. Módní show je součástí doprovodného programu Mezinárodního trienále skla a bižuterie Jablonec.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky