Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Nejzajímavější kulturní události představuje nový kalendář Libereckého kraje

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 28. 02. 2020 00:00

Sdílet článek

Celoroční přehled těch nejvýznamnějších kulturních, sportovních a společenských akcí, turistických pochodů či letních a prázdninových programů na mnoha místech kraje přináší tradiční kalendář vybraných kulturních, sportovních a společenských akcí, který publikuje Liberecký kraj každý rok v únoru. Jeho aktuální vydání právě vychází.

„Snažíme se místním i přespolním ukázat, že v Libereckém kraji pulzuje bohatý kulturní život a chceme představit ty nejzajímavější akce. Všechny se nám do kalendáře samozřejmě nevejdou, ale velkou část v něm lidé najdou,“ uvedla Květa Vinklátová, radní pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Na sestavování přehledu akcí se tradičně podílí široké spektrum lidí – od pracovníků oddělení cestovního ruchu Krajského úřadu v Liberci přes zaměstnance infocenter, až po personál jednotlivých turistických cílů. Významnou pomoc představuje i propojení se sychrovskou územní správou Národního památkového ústavu.

Kalendář se během března objeví na pultech informačních center v regionu, je také možné si jej prohlédnout na webových stránkách Libereckého kraje – Cestou necestou www.liberecky-kraj.cz. Čeká jej také distribuce na tuzemské veletrhy cestovního ruchu, kterých se Liberecký kraj účastní — tím nejbližším je Euroregion Tour, který ve dnech 6. a 7. března hostí jablonecké Eurocentrum.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky