Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Veletrh Euroregion Tour doplní výtvarná soutěž Moje oblíbené místo v Libereckém kraji

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 10. 01. 2020 00:00

Sdílet článek

Veletrh cestovního ruchu Euroregion Tour se již podvacáté koná v Libereckém kraji. Ve dnech 6. a 7. března se v jabloneckém Eurocentru představí nejen města, turistické oblasti a kraje, ale i další aktéři cestovního ruchu. Liberecký kraj vyhlašuje v rámci akce výtvarnou soutěž pro děti na téma Moje oblíbené místo v Libereckém kraji.

„Regionální veletrh cestovního ruchu Euroregion Tour vyhledává čím dál víc vystavovatelů i návštěvníků. Soutěží chceme zpestřit jeho program a také tak trochu donutit lidi zamyslet se nad tím, jaká místa znají a mají ve svém kraji rádi,“ uvedla Květa Vinklátová, radní pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Úkolem účastníků soutěže je ztvárnit libovolnou výtvarnou technikou na formát A4 své oblíbené místo v Libereckém kraji, přičemž fantazii se meze nekladou. Soutěž je určená žákům mateřských a základních škol ve třech kategoriích: do šesti, jedenácti a do patnácti let.

Soutěž končí 21. února. Vítězové, kteří se umístí na prvním, druhém a třetím místě v jednotlivých kategoriích, obdrží dárky od Libereckého kraje a jeho partnerů. Ceny budou předány na slavnostním vyhlášení, které se uskuteční na veletrhu 7. března v dopoledních hodinách. Program veletrhu lze nalézt na www.euroregiontour.cz.

  • Euroregion Tour 2020 - VÝTVARNÁ SOUTĚŽ, pravidla (.pdf)
    241 kB
    10. 01. 2020 10:11

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky