Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Bezplatná registrační linka přestane 15. ledna fungovat

Blanka Freiwilligová

odborný zaměstnanec oddělení tiskového a vnějších vztahů

  • 10. 01. 2022 16:10
  • Rozvoj

Sdílet článek

Bezplatná registrační linka pro registraci k očkování ukončí svůj provoz. Naposledy se na ní zájemci dovolají v pátek 14. ledna.

Linka s telefonním číslem 800 880 066 vznikla v důsledku nepříznivého vývoje epidemie coronaviru a vyhlášenému nouzovému stavu, fungovala od 3. prosince 2021. Nyní kvůli nízkému využití přestane fungovat.

Linka Libereckého kraje 800 880 066 je určena pro veřejnost výhradně k registraci k očkování. V provozu je ve všední dny v čase od 8 do 16 hodin.

Telefonní linka neslouží jako informační kanál pro zodpovídání dotazů týkajících se koronaviru.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky