Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Podpořte projekty z Libereckého kraje v soutěži Stavba roku 2021

Blanka Freiwilligová

odborný zaměstnanec oddělení tiskového a vnějších vztahů

  • 01. 10. 2021 13:03

Sdílet článek

Hlasování v celostátním kole soutěže Stavba roku 2021 je v plném proudu. Lidé mají možnost podpořit stavby v tradičním hlasování o Cenu veřejnosti, kde o vítězství bojují i projekty z Libereckého kraje. Dát jim hlas v soutěži můžete až do 17. října 2021.

“Podpořit soutěžící, kteří bodovali v krajském kole Stavba roku 2021, může kdokoli. Sice se žádný z finalistů z Libereckého kraje nedostal do finále celostátního, kde o vítězi rozhoduje porota, o přízeň veřejnosti ale stále usilovat mohou. Hlasovat lze pro pět projektů od nás,“ říká Jiří Ulvr, radní Libereckého kraje pověřený řízením resortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů, územního plánování a rozvoje venkova.

O Cenu veřejnosti se uchází následující projekty z Libereckého kraje:

Modernizace Severočeského muzea - II. etapa, Liberec, autor: Hlaváček - architekti s.r.o.

Interiér – Modernizace Severočeského muzea Liberec, autor: Hlaváček - architekti s.r.o.

DOK Nordbeans, Liberec, autoři: Andrea Tůmová, Jakub Adamec

Stezka svobody Lučany nad Nisou - Horní Maxov – Jindřichov, autor: Toulec Architekti

VAPARK (Vratislavický Active Park), autor: Martin Šálek

V Ceně veřejnosti můžete dát hlas své favorizované stavbě na internetových stránkách www.stavbaroku.cz, a to až do neděle 17. 10. 2021 do 12:00 hodin, kdy bude hlasování ukončeno. Výsledky hlasování budou vyhlášeny na slavnostním galavečeru v pondělí 18. října v Betlémské kapli v Praze. Svůj hlas můžete udělit všem přihlášeným stavbám.

„Každý hlas se počítá. Ještě je dost času projekty z našeho kraje podpořit a popostrčit je blíže k vítězství. Určitě si to všechny zaslouží,“ vyzývá k hlasování Jiří Ulvr.

Hlavním organizátorem soutěže je Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství, která je zároveň i vypisovatelem soutěže, spolu s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR, Českou komorou autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a Svazem podnikatelů ve stavebnictví v ČR.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky