Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zrušeno: Poznejte svého zadavatele tzv. „Meet the buyer“

Mgr. Filip Trdla

  • 04. 03. 2020 00:00
  • Majetek a investice

Sdílet článek

Liberecký kraj seznámí potenciální zájemce o veřejné zakázky s plánem veřejných zakázek Libereckého kraje na rok 2020. Na akci představí také vybrané plánované veřejné zakázky příspěvkových organizací Libereckého kraje.

Bude se jednat o všeobecnou komunikaci bez vazby na konkrétní veřejnou zakázku. „Jedním z mnoha přínosů tohoto setkání je seznámit dodavatele se záměry a prioritami Libereckého kraje. Dále také chceme informovat dodavatele o uplatňování odpovědného veřejného zadávání ve veřejných zakázkách,“ uvádí Jan Sviták, náměstek hejtmana.

Setkání se mělo uskutečnit dne 18. 3. 2020 od 13 hodin ve 3. patře, v zasedací místnosti č. 326, Krajského úřadu Libereckého kraje, U Jezu 642/2a,  461 80  Liberec 2.

Z důvodu situace kolem výskytu koronaviru je akce zrušena. Nový termín se určí později. 

Na případné dotazy k nastavení zadávacích podmínek plánovaných veřejných zakázek a podrobné specifikace předmětů jejich plnění nebude odpovídáno. Účastníci setkání mohou vyjádřit své názory prostřednictvím anonymního dotazníku.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky