Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Chata Hubertka se radnímu Jaroslavu Podzimkovi představila v novém

Mgr. Langer Jiří

  • 22. 06. 2010 17:22

Sdílet článek

 

U příležitosti Dne otevřených dveří chaty Hubertka  a Slavnosti mysliveckého sdružení  v Chotyni o.s. Dolní Suchá se 19. června 2010  přijel mezi myslivce Libereckého kraje podívat i radní pro resort zemědělství a životní prostředí Jaroslav Podzimek (ČSSD).

Nejprve si prohlédnul zrekonstruovanou chatu, která se uvnitř pyšnila loveckými trofejemi, prohlédl si výstavu fotografií od počátku vzniku mysliveckého spolku a seznámil se se současnou problematikou.   

,,Je vidět, že jste tu udělali kus práce a snaha  vytvořit příjemné zázemí je nyní právě oceněna,“ pochválil radní

 Dopoledne proběhlo setkání na hradě Grabštejn se slavnostním obědem. Poté si všichni zúčastnění prohlédli veterinární techniku od dob I. světové války až po současnost.

V odpoledních hodinách se všichni účastníci přesunuli opět na chatu Hubertka, kam přicházeli i další návštěvníci, kde pro ně bylo připraveno pohoštění, živá hudba se zábavou a bohatou tombolou. Nechyběly ani úlovky srnčího a divočáka.

„Jsem rád, že jsem měl možnost se za vámi přijet podívat a strávit mezi vámi příjemné chvíle. Věřím, že Vaše činnost bude i nadále pokračovat a budete mít i stálý příjem nových mysliveckých adeptů, kterým budete moci předávat své nemalé zkušenosti,“ loučil se Jaroslav Podzimek.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky