Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Den potravinářů Libereckého kraje

Bc. Fulková Andrea

  • 05. 05. 2010 14:08

Sdílet článek

Kupujete regionální potravinářské výrobky? Jste zvědaví na nové, ale i osvědčené regionální produkty? Pak si nenechte ujít Den potravinářů Libereckého kraje, který se bude konat v pátek 21. května 2010, před OC Plaza (ulice 5. května, Liberec), od 10:00 do 18:30 hodin.

Liberecký kraj, rezort zemědělství a životního prostředí ve spolupráci se Statutárním městem Liberec, rezortem životního prostředí pořádá akci, na které se Vám představí více než dvacet regionálních výrobců potravin se svými produkty. Vidět, ochutnat a zakoupit budete moci výrobky mléčné, uzenářské a pekařské. Sortiment dále rozšíří alkoholické a nealkoholické produkty našeho kraje. Těšit se můžete na pestrý doprovodný program v podání skupiny Seven, Bohemia Universal Band a dechovky Celestýnka. Chybět nebude ani soutěž pro návštěvníky o ceny.

„Liberecký kraj se snaží o podporu regionální výroby. Cílem této akce je ještě více zviditelnit a podpořit povědomí o místních produktech a jejich kvalitě,“ říká Ing. Jaroslav Podzimek, člen rady kraje. „Srdečně zvu všechny občany Libereckého kraje na Den potravinářů.“ doplňuje radní Podzimek.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky