Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Děti pokřtí novou sanitku ZZS LK v Jablonci nad Nisou

Mgr. Langer Jiří

  • 02. 04. 2010 14:23

Sdílet článek

 

Křest nového vozu Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje, stanoviště Jablonec nad Nisou, jabloneckými dětmi se uskuteční 6. dubna od 15.30 do 16 hodin před radnicí na Mírovém náměstí v Jablonci nad Nisou.

„Již tradičně byly děti vyzvány, aby vymyslely jméno nového vozu a namalovaly obrázek. Nová sanitka ponese to jméno, které z došlých návrhů záchranáři vyberou jako nejlepší a společně s nejhezčím obrázkem autora odmění. Během akce budou nejzdařilejší práce vystaveny,“ uvedla tisková mluvčí ZZS LK Lenka Moravcová.      

Křtu se spolu se zástupci Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje zúčastní významní hosté - hejtman Stanislav Eichler (ČSSD),  starosta města Petr Tulpa a místostarosta Petr Vobořil.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky