Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Fotograf Milan Drahoňovský vystavuje v sídle Libereckého kraje

Mgr. Langer Jiří

  • 06. 04. 2010 14:15

Sdílet článek

 

Statutární náměstkyně hejtmana Libereckého kraje Lidie Vajnerova zahájí 12. dubna v 16 hodin ve vestibulu budovy Krajského úřadu LK, U Jezu v Liberci, za účasti autora výstavu nazvanou „Liberecký kraj ve fotografiích Milana Drahoňovského“.

„Výstava představuje nejen přírodní krásy našeho kraje, které nabízejí majestátnost hor, malebnost údolí, množství zachovaných historických památek, tolik charakteristickou zeleň, lidovou architekturu či technické památky, ale zároveň upozorňuje na všestranné možnosti, jak příjemně strávit dovolenou na severu České republiky,“ zve na vernisáž Lidie Vajnerová, která výstavu uváděla i na její premiéře na podzim loňského roku v Berlíně

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky