Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Frýdlantský jezdecky klub Nicol dostal peněžní dar na činnost

Mgr. Langer Jiří

  • 24. 05. 2010 17:48

Sdílet článek

 

V přítomnosti náměstků hejtmana Martina Seppa a Radka Cikla, vedoucí odboru školství KÚLK Jiřiny Princové a dětí z Dětského domova Větrov ve Frýdlantě předal v závěru minulého týdne poslanec PČR Cyril Zapletal (všichni ČSSD) Jezdeckému klubu Nicol ve Frýdlantě peněžní dar ve výši 20 tisíc Kč.

„Zaujalo mě, že Jezdecký klub Nicol, který působí v areálu Školního statku ve Frýdlantě, nabízí volnočasové aktivity dětem a mládeži, včetně dětem z dětských domovů na Frýdlantsku. Proto jsem se rozhodl předat jim  svůj osobní  dar, aby svou činnost mohli ještě lépe rozvíjet,“ řekl poslanec.

Ředitel Dětského domova Větrov Tomáš Kahan spolupráci jezdeckého klubu a Dětského domova přivítal.

„Jsem velmi rád, že zde naše děti budou moci trávit svůj volný čas pravidelnou a  zajímavou aktivitou.  Pomůže nám to směřovat mládež více k přírodě a ekologii a to velmi zábavnou formou,“ uvedl ředitel.

„Vedle volnočasových aktivit tu umožňujeme studentůmmístní Střední školy hospodářské a lesnická Frýdlant  vykonávat praxi a poznat problematiku nejen chovu, ale také každodenní práci kolem koní,“ doplnila Jiřina Kutzelová, předsedkyně JK. Nicol Frýdlant.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky