Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman a členové Rady LK vystoupali na Popovu skálu

Mgr. Langer Jiří

  • 03. 05. 2010 16:38

Sdílet článek

 

Hejtman LK Stanislav Eichler a další členové Rady LK Vít Příkaský, Radek Cikl a Zdeněk Bursa  (všichni ČSSD) se 1. května zúčastnili tradičního prvomájového výstupu na Popovu skálu u Hrádku n. N., na který se letos vydalo několik stovek lidí.

„Letos jsme to měli složité, neboť jedna cesta z Hrádku nad Nisou byla uzavřená kvůli Lužické rallye, druhá kvůli stavbě silnice,“ uvedl za pořadatele Jiří Týř.

K pochodníkům promluvil také předseda žitavské SPD a zakladatel pochodu Trojzemím Klaus Zimmermann.

Setkání, které pořádá MO ČSSD Hrádek nad Nisou a SPD Žitava, se zúčastnili mimo jiné poslanec Evropského parlamentu Robert Dušek, poslanec P‘CR Pavel Ploc a další hosté.

Na již 16. ročníku prvomájového turistického pochodu přišli jako každoročně i občané z  Německa a Polska, na které čekal u Popovy skály zajímavý kulturní program.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky