Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman blahopřál k bronzové medaili z MS veteránů Milanu Vágnerovi

Mgr. Langer Jiří

  • 01. 06. 2010 14:21

Sdílet článek

 

Hejtman LK Stanislav Eichler (ČSSD) zahájil ve Sportovní hale TUL v Harcově 29. května 2. ročník Velké ceny žen, mužů, dorostenek Český pohár mužů a žen a 15. ročník Velké ceny Liberce pro žákovské kategorie, který pořádal  Judoclub Liberec. V úvodu blahopřál mimo jiné k čerstvé bronzové medaili z Mistrovství světa veteránů v judu, které se konalo v Budapešti,  závodníku kategorie do 100 kg Milanu Vágnerovi.

„Na turnaji v sobotu nastoupilo sto závodníků, v neděli pak 120 judistů v žákovských kategoriích,“ uvedl ředitel soutěže Jaromír Šťastný s tím, že se zúčastnili i  borci z Polska, Holandska a Slovenska.

Podle něj byl pořádající Judoclub úspěšný, když získal tři zlaté a šest bronzových medailí. V soutěži klubů v žákovských kategoriích liberecký oddíl dokonce zvítězil.

„Nyní chystáme pořadatelství Mistrovství české republiky starších žáků, které se v Liberci uskuteční na podzim letošního roku,“  upozornil ředitel soutěže.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky