Hejtman ocenil tři autory nejzajímavějších fotografií ze zimní dovolené v Libereckém kraji

29. 03. 2010

Ceny za umístění v soutěži „O  nejzajímavější fotografii ze zimní dovolené v Libereckém kraji", která pod záštitou hejtmana LK Stanislava Eichlera probíhala od 21. prosince 2009 do 28. února 2010, převzali dnes v sídle Libereckého kraje. Jiří Zuzánek z Liberce za snímek Pohled na přehradu při západu Slunce (169 hlasů), Táňa Klosová z Rovenska pod Troskami za fotografii Yak kráva (152) a Libor Jakubec z Turnova za záběr Mohyla Hanče a Vrbaty (104).

„Hlasující vybrali opravdu krásné snímky, které budou využity pro propagaci cestovního ruchu v Libereckém kraji,“ pochválil autory hejtman.

Odborná porota složená ze zástupců Libereckého kraje a vedení Krajského úřadu Libereckého kraje nejprve z téměř 70 přihlášených fotografií vybrala dvacet nejlepších, které ve finále od 3. do 21. 3. 2010 byly zveřejněny na webových stránkách fotosoutěže www.fotokraje.cz.

„Zároveň odstartovalo veřejné internetové hlasování o nejlepší tři snímky. O výherci tak mohl rozhodnout každý návštěvník těchto stránek prostřednictvím internetového hlasování,“ popsala předsedkyně poroty Romana Halášková s tím, že celkem hlasovala skoro tisícovka návštěvníků této webové stránky.

Soutěžící, kteří se v internetovém hlasování umístí na prvních třech místech, obdrželi balíček dárkových předmětů Libereckého kraje v hodnotě 1 000 Kč.

jiri.langer@kraj-lbc.cz
Mobil: 739 541 588