Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman předal ceny vítězům minifotbalového McDonald´s cupu

Šírová Květa

  • 21. 05. 2010 16:38

Sdílet článek

 

 

 

 

 

 

 

 

Hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler (ČSSD) předal dnes na stadionu U Nisy ceny vítězům již třináctého ročníku krajského finále McDonald´s cupu.  Turnaj v minifotbale, nad kterým hejtman převzal záštitu, zahájil v 9 hodin krajský radní Zdeněk Bursa.

Žáci 1. až 3. tříd a 4. tříd. zápasili ve dvou kategoriích. Vítězem kategorie 2. – 3. tříd se stalo mužstvo ZŠ a MŠ Zákupy. Druhé, starší kategorii 4. – 5. tříd se nejlépe vedlo mužstvu ze ZŠ Nový Bor – U Lesa.

Jako malý kluk jsem hrával fotbal za Český Dub, jsem velmi rád, že o náš tradiční sport je doposud z řad mladých sportovců velký zájem a věřím, že se spoustou z nich se ještě setkáme v první lize nebo v reprezentaci,“chválil hejtman výkony malých fotbalistů.

Krajského finále se zúčastnila mužstva ze ZŠ a MŠ Zákupy, ZŠ Košťálov, ZŠ Na Šumavě – Jablonec nad Nisou, ZŠ Frýdlant, ZŠ Barvířská Liberec, ZŠ Liberecká – Jablonec nad Nisou, ZŠ Nový Bor, a ZŠ Turnov.

Konečné výsledky: 

 

 

4.-5. třídy ZŠ

Krajské finále

LIBEREC

 

 

ZŠ - Lib

Barvířská

 

 

ZŠ - Jbc

Liberecká

 

 

ZŠ - ČL

Nový Bor

 

 

ZŠ – Sm

Turnov

 

 

Body

 

Skore

 

Pořadí

 

ZŠ - Lib

Barvířská

0:0

1:4

1:3

1

2:7

4.

ZŠ - Jbc

Liberecká

0:0

1:1

2:2

3

3:3

3.

 

ZŠ - ČL

Nový Bor

4:1

1:1

2:1

7

7:3

1.

 

ZŠ – Sm

Turnov

3:1

2:2

1:2

 

4

6:5

2.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky