Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hry 4. zimní olympiády dětí a mládeže se v Libereckém kraji vydařily

Mgr. Langer Jiří

  • 16. 02. 2010 09:50

Sdílet článek

 

Z pověření Českého olympijského výboru se od 31. ledna do 5. února 2010 stal Liberecký kraj pořadatelem Her IV. zimní olympiády dětí a mládeže České republiky (ODM 2010) - největší sportovní soutěže určené sportovcům v kategoriích mladších a starších žáků a žákyň. Pro sportovce základních škol tato akce symbolizuje totéž co pro dospělé závodníky olympijské hry. Hejtman LK Stanislav Eichler, náměstek hejtmana Radek Cikl, předseda ČOV Milan Jirásek a další sportovní činovníci označily hry v Libereckém kraji za jedny z nejúspěšnějších, navíc mladí sportovci LK soutěž počtvrté za sebou vyhráli.

„Máme tu velké talenty, nakonec největší část účastníků zimní olympiády ve Vancouveru tvoří sportovci z našeho kraje,“ komentoval výsledky s úsměvem Radek Cikl.

V devíti zimních odvětvích, ale také ve výtvarné soutěži či tanci bojovalo o medaile 923 sportovců ze všech 14 krajů. Na ODM 2010 se celkem rozdalo 348 medailí.

Zpravodaj ODM info, jehož poslední číslo právě dostáváte, zprostředkuje detailní informace o soutěži samotné i její historii a také veškeré zajímavosti spojené s přípravou i průběhem této mládežnické olympiády.  Viz příloha

Současně si můžete zpravodaj prohlédnout na webových stránkách ODM 2010: www.olympic.cz/odm2010 www.olympic.cz/" href="http://www.olympic.cz/odm2010">http://www.olympic.cz/odm2010  

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky