Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Jerry Jelinek, honorární konzul ČR v Kanadě, představil podnikatelské možnosti v Edmontonu

Šírová Květa

  • 24. 06. 2010 14:34

Sdílet článek

Honorární konzul České republiky v Kanadě Jerry Jelinek v přítomnosti hejtmana LK Stanislava Eichlera a členů Rady LK Lidie Vajnerové, Víta Příkaského a Jaroslava Podzimka a představitelů Hospodářské komory představil včera v sídle Libereckého kraje v Liberci podnikatelské možnosti v Edmontonu.

Prezentaci,  která byla určena podnikatelům Libereckého kraje, vedl Jerry Jelinek. Podnikatelé a představitelé Libereckého kraje se dozvěděli konkrétní příležitosti podnikání v Kanadě v provincii Alberta.

„Jsem velmi rád, že pan honorární konzul pravidelně jezdí do Libereckého kraje a nabízí podnikatelům pomocnou ruku při navázání obchodních vztahů s Kanadou,“ vysvětluje hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler(ČSSD).

Prezentace byla zaměřena  například na podnikání v ropném průmyslu, cestovním ruchu, zemědělství a dalších odvětvích.

„Snažíme se podnikatelům ulehčit cestu na Kanadský obchodní trh. V první fázi by měl český podnikatel vznést poptávku směrem k Czech Tradu, ten provede průzkum obchodního trhu a zajistíe kontakty na kanadské firmy. Po té by ze strany českého podnikatele měla následovat cesta do konkrétní kanadské firmy, kde si domluví konkrétní podmínky obchodu. Nejlepším způsobem, jak se v Kanadě uchytit je spolupráce s místním partnerem,“ popisuje začátky podnikatelům Jerry Jelinek.

Na závěr prezentace proběhla diskuse o konkrétních formách podnikání v Albertě.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky