Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký a pardubický hejtman předali na hokeji Pardubice - Liberec ocenění Vladimíru Martincovi

Mgr. Langer Jiří

  • 06. 04. 2010 14:07

Sdílet článek

 

První, sobotní semifinálové hokejové utkání "play off" mezi Pardubicemi a Libercem si nenechali ujít hejtman pardubického kraje Radko Martínek a Libereckého kraje Stanislav Eichler. Oba hejtmani mezi třetinami slavnostně předali ocenění o vstupu do "Síně slávy" - nejlepšímu sportovci Pardubického kraje za rok 2009, hokejové legendě - Vladimíru Martincovi.
„Bylo to jak na houpačce. Hráči podali perfektní výkon a diváci si přišli na své,“ chválil své hokejisty liberecký Stanislav Eichler přes prohru 1:2.

„Hrálo se ve slušném duchu,“ říkal jeho pardubický kolega Radko Martínek a zdůraznil, že Pardubice měly velký trumf v Dominiku Haškovi. „Vyhráli jste první zápas, ale ne poslední,“ kontroval Stanislav Eichler.

 „Zkusili jsme si, že umíme hrát i bez brankáře,“ připomněl tříminutovou power play 6 na 4 v závěru utkání.

„Vždyť jste nedali ani gól, všechny jsme dali za vás,“ špičkoval Martínek.

„Uvidíme ve středu a ve  čtvrtek v Liberci, tentokrát ale budeme slavit my,“ loučil se hejtman LK.

Hokejisté HC Eaton Pardubice porazili liberecké Bílé Tygry i v nedělním zápase, a tak v extraligovém semifinále na čtyři vítězství vedou 2:0

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky