Martin Sepp, náměstek hejtmana pro dopravu vyhlásil vítěze soutěže „O kolo“ na akci Goodbye školo!

25. 06. 2010

Náměstek hejtmana pro dopravu Martin Sepp (ČSSD) vyhlásil včera v OC Fórum vítěze soutěže „O kolo“, kterou vyhlásil Liberecký kraj. Vítězkou v první kategorii se stala Veronika Prášilová ze ZŠ Frýdlant v Čechách a v druhé kategorii Iva Nesibová ze ZŠ Sever.

Losování výherců soutěže se konalo v rámci programu akce pro děti „Goodbye školo!“, kterou pořádala městská společnost Elset s.r.o. v nadzemním parkovišti OC Fórum v Liberci. V zábavním odpoledni bylo připraveno vystoupení  taneční skupiny TAKT, dívčí skupiny 5angels, workshopy pro děti, omalovánky s dopravní tématikou, balónkový modeling, navlékání korálků, atd.

„Akce se účastnil také Liberecký kraj se svým týmem silniční bezpečnosti Libereckého kraje prezentující školu poutání a PC hru Bezpečně na kole,“ doplňuje Martin Sepp (ČSSD)

Výherci a ceny soutěže „O kolo“:

1. Kategorie:

1.cena – Veronika Prášilová 4. třída, ZŠ Frýdlant v Čechách – kolo

2.cena – Terka Poděbradská 5. třída, ZŠ Frýdlant v Čechách – poukaz v hodnotě 600 Kč na zboží Sport 2000

3.cena – Radim Šmíd 5. třída, Pěnčín 22 – poukaz v hodnotě 400 Kč na zboží Sport 2000

1. Kategorie:

1.cena – Iva Nesibová 8. třída, ZŠ Sever – kolo

2.cena – Denisa Cymbálová 6. třída, ZŠ Turnov - Skálová 600 – poukaz v hodnotě 600 Kč na zboží Sport 2000

3.cena – Kateřina Skočejová 7. třída, ZŠ Lidická Hrádek n/N – poukaz v hodnotě 400 Kč na zboží Sport 2000

Ceny si výherci mohou vyzvednout od úterý 29.6.2010 v sídle Krajského úřadu Libereckého kraje, U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec, v 16. patře u Mgr. Michala Mochala.

Šírová Květa
kveta.sirova@kraj-lbc.cz