Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Náměstek hejtmana LK pro dopravu Martin Sepp: snižování následků dopravních nehod je pozitivní zpráva

Šírová Květa

  • 28. 05. 2010 14:31

Sdílet článek

Krajské ředitelství Policie ČR , Mgr. Milan Franko:

Vážený pane řediteli,

dovolte mi, abych Vám poděkoval za spolupráci při prevenci a zvyšování bezpečnosti provozu na pozemních komunikacích v Libereckém kraji.

V loňském roce jsme zaznamenali meziroční pokles dopravních nehod, zejména následků těchto nehod na zdraví, a to ve většině sledovaných ukazatelů. Obětí na našich silnicích ubylo o 12 z celkových 25, stejně tak ubyl počet těžce zraněných o 37 z celkových 145. Určitě se shodneme na tom, že trend snižování následků nehod je pozitivní zpráva. Číslo 25 obětí je však stále smutnou zprávou a výzvou pro naši další práci.

Myslím, že za pozitivními výsledky snížení nehod stojí zejména Vaše práce a práce všech policistů v Libereckém kraji. Budu velmi rád, když se budeme společnými silami dál zasazovat o to, aby v našem kraji bylo bezpečněji.

Jak jistě víte, Liberecký kraj disponuje vlastním týmem, který se stará o prevenci bezpečnosti provozu a podporu dopravní výchovy. Jsem velmi rád, že se do jednotlivých akcí zapojuje i policie a působí tak i v prevenci, kterou považujeme za velmi důležitou. Příkladem je spolupráce v oblasti preventivního působení zaměřeného na motocyklisty. Společně pořádané akce v úsecích, které jsou tradičně vyhledávány motocyklisty, mají velký ohlas a doufám, že jejich počet bude vzrůstat.

Děkuji Vám a těším se na další spolupráci

Martin Sepp, náměstek hejtmana LK pro dopravu

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky