Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Novinka v Krajské vědecké knihovně v Liberci: e-galerie

Šírová Květa

  • 16. 02. 2010 12:58

Sdílet článek

E-galerie byla zřízena ve 2. patře knihovny, vedle velkého sálu vlevo. Jde o LCD obrazovku, na které jsou vystaveny zdařilé fotografie regionálních autorů. E-galerie je do konce února ve zkušebním provozu, vystavuje fotografie mladých autorů A. Petričkové a V. Starce. Provozní doba e-galerie je od 10 do 19 hod. (9 -13 hod. v sobotu). Je to místo pro klidné posezení a vychutnání si krásy kvalitních fotografií.

V březnu bude e-galerie prostorem pro Fotosoutěž na téma ČTENÁŘ. Knihovna přijímá fotopráce na toto téma od 15. února do 15. března a poté budou vystaveny v e-galerii do konce března. Návštěvníci e-galerie svým hlasováním vyberou nejhezčí fotografie.

Vítězové ve dvou kategoriích budou odměněni drobnými cenami. Podrobné informace a přihlášku do soutěže zájemci najdou na webové stránce knihovny: www.kvkli.cz.

Od dubna bude e-galerie pronajímána všem regionálním fotografům, kteří nemají dosud příležitost svoje práce nikde vystavovat. Informace o pronájmu budou opět zveřejněny na webu www.kvkli.cz.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky