Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Silnice kolem přehrady Souš je od neděle průjezdná

Mgr. Langer Jiří

  • 26. 04. 2010 16:28
  • Rozvoj

Sdílet článek

 

Krajský úřad Libereckého kraje, Povodí Labe, a.s, Policie České republiky a Krajská správa silnic Libereckého kraje rozhodly o otevření provozu na silnici II/290 Souš – Smědava.

„Naplnily se podmínky stále platného rozhodnutí o ochranném pásmu vodního zdroje Souš, vydaného Okresním úřadem v Jablonci nad Nisou dne 3.11.1999 pro otevření silnice II/290 Souš-Smědava.,“ uvedl mluvčí LK Jiří Langer

„Na základě oznámení Povodí Labe, s.p., o stavu silnice kolem Souše byl dán pokyn Krajské správě silnic  LK k odstranění značek se zákazem vjezdu. Silnice je tedy otevřena oficiálně od neděle 25. 4. 2010 od 6 hodin  ráno,“ doplnil.

Vloni byla silnice zprovozněna 29. dubna 2009. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky