Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Staňte se fotografem roku 2010 Libereckého kraje

  • 12. 07. 2010 00:15

Sdílet článek

Pod záštitou hejtmana Libereckého kraje Mgr. Stanislava Eichlera, vyhlašuje Liberecký kraj veřejnou soutěž na téma "Život v Libereckém kraji objektivem fotoaparátu".
Fotosoutěž probíhá pouze prostřednictvím internetu a startuje 1. července 2010. Soutěžní snímky můžete zasílat až do 31. srpna 2010 na e-mail: romana.halaskova@kraj-lbc.cz.

V termínu od 1. 9. do 3. 9. 2010 vybere odborná porota složená ze zástupců Libereckého kraje a vedení Krajského úřadu Libereckého kraje dvacet nejlepších fotografií, které budou od 6. 9. do 26. 9. 2010 zveřejněny na webových stránkách fotosoutěže www.fotokraje.cz. Zároveň začne veřejné internetové hlasování o nejlepší tři snímky. Autoři vítězných snímků budou odměněni balíčkem dárkových předmětů Libereckého kraje v hodnotě 1.000,- Kč.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky