Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman LK se zúčastnil jednání Správní a Dozorčí rady o.p.s. Inclusion v Jablonci n. N.

Mgr. Langer Jiří

  • 29. 12. 2011 12:17
  • Rozvoj

Sdílet článek

 

Hejtman LK Stanislav Eichler (ČSSD) se včera zúčastnil slavnostního jednání nově vzniklé o.p.s Inclusion sídlící v jablonecké Jungmannově ul. č.p. 7,  které se konalo včera  v salónku hotelu Zlatý lev v Jablonci n. N.

Jednání se zúčastnila starostka Zásady Libuše Ducháčková a další hosté.

„Společnost byla založena za účelem napomáhat začlenění jedince se zdravotním znevýhodněním do společnosti, a to ve všech životních etapách,“ uvedla předsedkyně Správní rady Miroslava Kálalová.

Podle ní budou poskytované služby směřovat k vytváření rovných pracovních příležitostí pro osoby se zdravotním postižením, vytváření programů a vzdělávacích aktivit pro školy, obce, neziskové organizace a veřejnost, a také bezplatný informační servis v oblasti zavádění Úmluvy o právech osob se zdravotním postižením do praxe.

Hejtman popřál zúčastněným hodně sil při jejich práci a upozornil je, že cesta k získání finančních prostředků na činnost vede zejména přes projekty financované z fondů Evropské unie.

„K využití se nabízejí fondy jednotlivých ministerstev - zdravotnictví či sociálních věcí, ale také například česko-polsko-německá spolupráce programu Cíl3 a nabízím podporu našeho Zastupitelství LK v Bruselu při přípravě projektů pro získání dalších grantů přímo od Evropské komise,“ řekl mimo jiné hejtman, který Miroslavu Kálalovou přijme 17. ledna 2012 v sídle kraje.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky