Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu

Upozornění

Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Rekonstrukci pensionu Lumka v Zásadě spolufinancovala EU

Mgr. Langer Jiří

  • 21. 12. 2011 15:59

Sdílet článek

 

Krajský radní pro ekonomiku Zdeněk Bursa (všichni ČSSD), starostka městyse Zásady Libuše Ducháčková a předseda Odborového svazu pracovníků sklářského průmyslu Vladimír Kubinec, před  předsedy místních odborových organizací a dalšími hosty dnes slavnostně otevřeli zrekonstruovaný penzion Lumka, č.p. 299, u vleku  na okraji obce Zásada na Jablonecku.

“Předmětem rekonstrukce penzionu Lumka Zásada bylo odizolování objektu a vybudování sociálních zařízení v sedmi nově vybudovaných pokojích. Celkové náklady, včetně  prací nad původně uvažovaný rámec, například výměna střní krytiny, výměna oken a podobně,  činil  7,2 miliónů korun  bez DPH,” uvedl Zdeněk Bursa s tím, že .dotace z EU dosáhla výše cca 4 milióny  Kč.

Rekonstrukce penzionu, kterou realizoval Odborový svaz zaměstnanců sklářského, keramického, bižuterního průmyslu a porcelánu pod názvem „Modernizace penzionu Lumka“, byla provedena v období duben až listopad letošního roku a celý projekt byl spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj. Dotace byla poskytnuta v rámci Regionálního operačního programu NUTS II. Severovýchod na podporu infrastuktury cestovního ruchu.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky