Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman jednal s představiteli Celní správy ČR

Šírová Květa

  • 22. 11. 2010 16:30

Sdílet článek

Hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler se dnes v sídle kraje setkal s generálním ředitelem Celní správy ČR Pavlem Novotným a ředitelem Celního ředitelství v Ústí nad Labem Jiřím Marbachem.  

„Se zástupci Celní správy jsem hovořil o současné situaci v celnictví v Libereckém kraji. Řešili jsme délku čekacích lhůt při odbavování na vnitrostátních celnicích, na kterou si stěžovali někteří dopravci. Domluvili jsme se proto na společném postupu, jak vytvořit nový systém a vyhovět tak dopravcům. Řešením je například přesměrování zboží k odbavení na jiná pracoviště celní správy v Libereckém kraji. Zástupci Celní správy mě také informovali o fungování a kontrolách systému mýtných bran, protože i v Libereckém kraji máme tento systém zaveden, a to na silnicích R35 a R10,“ řekl hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler.  

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky