Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman LK Stanislav Eichler volil do Senátu v Českém Dubu

Mgr. Langer Jiří

  • 22. 10. 2010 16:30
  • Školství

Sdílet článek

 

Hejtman LK Stanislav Eichler (ČSSD) vhozením hlasovacího lístku do volební urny dnes v 15.30 hodin na radnici v Českém Dubu ukončil svou pouť do 2. kola senátních voleb.

„Domnívám se, že jsem vedl volební kampaň fair play a neuchýlil jsem se k žádným podpásovkám a lžím, což o svém soupeři nemohu říci. Svůj cíl – postoupit do 2. kola jsem splnil a jsem předsedovi Senátu více než důstojným soupeřem,“ řekl okamžitě po volbě Stanislav Eichler a s úsměvem dodal, že neprozradí, koho volil, neboť volby jsou tajné.

„Je teď na voličích, zda .touhu po změně, jak se ukázalo při komunálních volbách, dovrší i v senátních volbách. Obdobná koalice jako nyní funguje v Poslanecké sněmovně Parlamentu České republiky, by totiž byla  pro občany smrtící. Neexistovala by už žádná pojistka proti škrtům vlády a dalším opatřením, které dopadají především na chudší lidi,“ doplnil.

 Volby do Senátu pokračují ještě v sobotu od 8 do 14 hodin.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky