Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Kraj vybral další instituce pro vzdělávací kurzy sociálních pracovníků

Mgr. Langer Jiří

  • 05. 05. 2010 13:34

Sdílet článek

 

Vzdělávání pro oblast sociálních služeb tvoří významnou součást projektu IP 2 – Podpora střednědobého plánování a rozvoje kvality sítě sociálních služeb v Libereckém kraji, který je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a ze státního rozpočtu České republiky. Nositel projektu, Liberecký kraj, získal pro tento individuální projekt finanční prostředky v celkové výši 32.011.419,- Kč.

Radou kraje bylo 4. května schváleno rozhodnutí o výběru nejvhodnějších nabídek veřejné zakázky Vzdělávací kurzy pro poskytovatele a zadavatele sociálních služeb v Libereckém kraji“.

Veřejná zakázka byla rozdělena do 7 níže uvedených vzdělávacích programů v celkové částce 6.131.955,- Kč:

§           Vzdělávání sociálních pracovníků obcí a měst sociálních odborů zaměřené na zjišťování potřeby podpory uživatelů, přiznávání příspěvku na péči a kontrolování jeho využívání

Pro tuto část nebyla doručena žádná nabídka, proto zadavatel ruší zadávací řízení pro část A v souladu s ustanovením zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů.

§           Vzdělávání úředníků sociálních odborů obcí, měst a krajů

Na tento kurz vybrán INSTAND, o. s., Institut pro podporu vzdělávání a rozvoj kvality ve veřejných službách.

§           Vzdělávání metodiků zavádění standardů kvality u poskytovatelů sociálních služeb

Na tento kurz vybrán INSTAND, o. s., Institut pro podporu vzdělávání a rozvoj kvality ve veřejných službách.

§           Vzdělávací kurz pro pracovníky sociální péče

Na tento kurz vybrána vzdělávací instituce Mgr. Jana Fišerová.

§           Vzdělávací kurzy pro podporu tvorby, vyhodnocení a aktualizace rozvojových plánů poskytovatelů sociálních služeb

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky