Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj získal bronzové ocenění za propagaci cestovního ruchu

Mgr. Langer Jiří

  • 04. 06. 2010 15:27

Sdílet článek

 

Liberecký kraj uspěl v mezinárodní soutěži Tourpropag a Euroregionpropag, která je každoročně vyhlašována v květnu v Písku ve spolupráci s Českou centrálou cestovního ruchu Czechtourism, když získal 3. místo.

„Liberecký kraj přihlásil soubor materiálů pod názvem Barevná dovolená v Libereckém kraji, které prezentují celý daný region, jak ukládají podmínky kategorie Euroregionpropag,“ uvedla statutární náměstkyně hejtmana Lidie Vajnerová, která má na starosti i cestovní ruch.

Hodnocena byla podle ní jak estetická úroveň a upoutání uživatele, jednotnost grafického pojetí, tak i komplexnost informací sady materiálů.

„Tohoto ocenění si velice vážím, protože úroveň propagačních materiálů neustále stoupá a my jsme dokázali uspět mezi dalšími 52 soutěžícími. Vsadili jsme nejen na zajímavé informace pro turisty a cykloturisty, ale i na moderní barevný design,“ dodala Lidie Vajnerová, statutární náměstkyně hejtmana pro resort kultury, památkové péče a cestovního ruchu

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky