Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Miss Junior ČR 2010 má vítězku z Libereckého kraje

Mgr. Langer Jiří

  • 13. 10. 2010 14:04
  • Školství

Sdílet článek

  

Studentka Školy mezinárodních a veřejných vztahů v Praze Samira Zylollarová, osmnáctiletá rodačka z Frýdlantu, která reprezentovala Liberecký kraj, se stala včera ve Velkém sále Novoměstské radnice v Brně Miss Junior České republiky 2010.

Šerpou Miss Junior Libereckého kraje 2010 ji před několika dny dekoroval hejtman LK Stanislav Eichler (ČSSD), který nad 11. ročníkem soutěže převzal záštitu.

„Blahopřál jsem Samiře Zylollarové k zisku titulu Miss Junior Libereckého kraje, nyní ji gratuluji k vítězství a děkuji za výbornou reprezentaci Libereckého kraje,“ řekl hejtman.

V porotě celostátního kola zasedli kromě partnerů soutěže, poslanec Parlamentu ČR Michal Babák, fotograf Jakub Ludvík nebo šéfredaktor časopisu Spy Pavel Novotný. Moderoval Jiří Pomeje.

Dívky byly hodnoceny ve třech oblastech – nejlepší tanečnice zumby, autorka nejlepšího medailonku (finalistky si své medailonky připravily samy) a dívka s nejosobitějším projevem. Hodnocení se pak započetla k ostatním v průběhu roku a vítězkou se stala právě Samira.

„Ráda bych ukázala mnoha dívkám, že mít velikost 32 a perfektní make-up neznamená být krásná. Je to hlavně o tom si věřit, vědět o svých nedostatcích, ale především umět prodat svoje přednosti. V budoucnu bych ráda úspěšně dokončila střední školu, odcestovala na půl až rok do ciziny a poté se přihlásila na Právnickou fakultu Univerzity Karlovy. Celkově bych ráda byla v životě úspěšná, zdravá a hlavně – SOBĚSTAČNÁ,“ zdůraznila Samira, která se rozhodla zařídit si po dobu svého kralování roční individuální studijní plán. Vrchol své profesní kariéry vidí v diplomatických službách nebo v politice.

„Od malinka jsem si doma hrávala na modelky a tahala mamince věci a boty ze skříně. A promenádovala jsem se v nich po bytě. O pár let později jsem se chtěla zúčastnit Miss, ale bohužel na to nemám výšku ani míry. V roce 2007 se soutěže zúčastnila Míša Haladová (Miss Junior ČR 2007) a já se dozvěděla o první soutěži, která nehledá pouze 180 cm vysoké a 30 kg vážící slečny, ale také charismatické osoby. V tomto roce jsem se cítila být připravená zkusit svoje štěstí v Miss Junior,“ prozradila novopečená Miss Junior.

Samira o sobě v deseti větách:

Jsem velice cílevědomý člověk. Vždy se snažím dělat věci perfektně. Nenávidím nepořádek. Miluji tanec, umí mě zbavit stresu. Ráda cestuji do teplých krajů. Příliš často a nahlas se směji. Miluji hořkou čokoládu, francouzské sýry a těstoviny. Také spojení chutí limetky, máty a jahod. Ráda lyžuji a často chodím na spinning. Co se týče filmů a hudby, tak preferuji Sedmý Hřích, Match Point, Perfect Murder, Román pro Ženy. Miliju Franklin, Raye Charlese a Beyoncé. Jsem prostě perfekcionalistka, mám ráda pořádek a velkou společnost.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky