Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Radní Pavel Petráček navštívil Den otevřených dveří TEREZY

Mgr. Langer Jiří

  • 11. 11. 2010 16:17

Sdílet článek

 

Krajský radní pro sociální věci Pavel Petráček (ČSSD) dnes navštívil Služby sociální péče TEREZA, p.o., v rámci tradičního Dne otevřených dveří.

 „Pro veřejnost byla uspořádána prohlídka zařízení a seznámení s nabídkou poskytovaných sociálních služeb. Zájemci si také mohli zakoupit výrobky z dílen a vyslechli i pěvecké vystoupení souboru Terezáček, uvedl Pavel Petráček a připomněl, že toto zařízení pomáhá klientům vytvořit smysluplný život podobný životu jejich vrstevníků,“ shrnul Pavel Petráček.

V zařízení se poskytují sociální služby osobám ve věku od 7 do 40 let, které mají sníženou soběstačnost z důvodu mentálního či kombinovaného postižení od středně těžké závislosti bez agresivního jednání, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby.

„Posláním našeho zařízení je vytvořit domácí prostředí, ve kterém uživatelům umožňujeme uspokojování jejich zájmů a potřeb. Mohou si tu upevňovat a zdokonalovat již získané vědomosti, dovednosti a návyky. Navíc jsou obklopováni podnětným prostředím, optimistickým, působícím na harmonický rozvoj každé osobnosti tak, aby se zlepšovala kvalita jejich každodenního života a mohli žít běžným způsobem života a být součástí přirozeného místního společenství,“ vysvětlila ředitelka Terezy Marie Vojtíšková.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky