Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Radní Podzimek předal nové kontejnery na tříděný odpad Heřmanicím

Šírová Květa

  • 04. 11. 2010 14:17
  • Školství

Sdílet článek

Krajský radní pro zemědělství a životní prostředí Jaroslav Podzimek včera navštívil obec Heřmanice, kde se účastnil slavnostního předání kontejnerů na tříděný odpad. Tyto kontejnery byly zničeny při povodních, které zasáhly především obce na Frýdlantsku. Kontejnery byly pořízeny ze společného projektu Libereckého kraje a EKO-KOMu.

Po předání kontejnerů si krajský radní za doprovodu starosty pana Stříbrného prohlédl obec. Zajímaly ho zejména pokračující práce na odklízení škod po povodních.

„V době, kdy náš kraj zasáhly povodně jsme se všichni soustředili na pomoc zasaženým obcím. Myslím si ale, že tyto obce potřebují naši pozornost i nadále. Stále se zde pracuje na úklidu a především na obnově silnic, úpravách koryt řek apod. Je potřeba koordinovat činnost všech, kteří se na pracích podílejí, ať to je Povodí Labe, Krajská správa silnic atd., aby komunikace se starosty byla co nejefektivnější,“ řekl radní LK Jaroslav Podzimek.

Krajský radní si také prohlédl pokračující práce v obci Višňová a jejích částech (Víska, Minkovice atd.), kde též pohovořil s paní starostkou Matuškovou o jejích potřebách a problémech a slíbil dle svých možností pomoci.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky