Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Regionální rada NUTS II Severovýchod vloni hospodařila dobře

Mgr. Langer Jiří

  • 03. 06. 2010 15:49

Sdílet článek

 

NUTS II Severovýchod – Pozitivní výsledky loňského hospodaření Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod potvrdila koncem května kontrolní komise z ministerstva financí. Přezkum hospodaření probíhal ve dvou etapách, na přelomu loňského listopadu a prosince a také letošního března a dubna. Výsledky jsou potěšující.

„Nebyla zjištěna žádná závažná rizika, která by mohla mít negativní dopad na hospodaření územního celku v budoucnosti,“ uvedla ve zprávě Lenka Dědková z ministerstva financí, pověřená řízením kontroly.

Přezkum sledoval například finanční operace týkající se rozpočtu Regionální rady, účetnictví, nakládání a hospodaření s majetkem, zaměřil se také na pohledávky, závazky a další finanční záležitosti.

„Dílčí problém jsme odstranili ještě během kontroly, takže stejně jako v předchozím roce nemusíme přijímat žádná opatření k nápravě chyb a nedostatků,“ uvedl ředitel Úřadu Regionální rady Zdeněk Semorád.

Se zprávou ministerstva financí se 21. června seznámí také členové Výboru Regionální rady při schvalování závěrečného účtu Regionální rady za rok 2009.

 

.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky