Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Semily mají nové hřiště pro školáky i pro veřejnost

Mgr. Langer Jiří

  • 26. 05. 2010 15:36

Sdílet článek

 

Multifunkční hřiště u ZŠ Dr.F. L. Riegra v Semilech bylo 25. května slavnostně otevřeno nově vybudované za přítomnosti poslance PČR Pavla Ploce, místostarosty Města Semily Vladimíra. Šimka, zástupců stavební firmy BAK a.s., a vedení základní školy.

„Na výstavbu víceúčelového školního hřiště u ZŠ v Řekách byla poskytnuta dotace ze státního rozpočtu ČR ve výši 3,951 mil. korun, výstavba trvala 2 měsíce a celkové investiční náklady činily 4,391mil.korun,“ uvedl semilský místostarosta.

Po přestřižení pásky se prostory oficiálně otevřely dětem, které předvedly svůj um při florbalu, vybíjené a volejbalu. Na hřišti ale bude možné hrát mimo jiné i tenis, fotbal a další míčové hry.

„V dopoledních hodinách bude hřiště sloužit převážně školní výuce tělesné výchovy a pro veřejnost se brány otevřou vždy po 16 hodině, dle zájmu až do 21 hodin,“ řekl Vladimír Šimek s tím,. že  aby hřiště opravdu sloužilo svému účelu a bylo hojně využíváno i pro rekreační účely, bylo stanoveno jen symbolické vstupné.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky